Усмішка

Життя ,як усмішка  немовля
Була але сьогодні вже не та.
І я з роками біль впізнав
Перехворів ,міцнішим став.
                                 
Життя! Навіщо стільки звірских дій?
Чому стаємо свідками подій  
Яких не зрозуміть і не спинить       
І нам із цим лишилось жить?      

Життя ,агов! Так швидко не минай
Галоп стрімкий веде не в рай!                                                        
Час схаменись ! Нас не зупинить біль і ад,
Нема часу  звертать назад.