Дій!

Новою, йду у світ новий...
Таким його я бачу вперше!
У щастя є секрет простий:
Як хочеш більше, то на менше
 
Щось не міняй барвистість мрій,
Вони лише непереможні!
Як віриш в Себе, то мерщій
Дій!
Зволікати вже не можна...
 
Вагатися не можна теж;
Життя - Воно Одне-Єдине!
І Всесвіт ТВІЙ не має меж,
Як небо - лагідне, і вільне...
 
(с)Eugenia DiMarte, 10 грудня 2021 р.
(с)Усі права захищено