МОЛИТВА ВІД ДУШІ ЗА УКРАЇНУ

МОЛИТВА ВІД ДУШІ ЗА УКРАЇНУ
В тяжкі часи, в молитві від душі,
Звертаємось ми щиро зі сльозами: -
Благослови Господь, щоб поміж нами,
Не було негараздів на межі!
 
Чому є ті, хто зрушує кордон
Забувши, що є Заповіти Божі?
Їх вчинки від лукавого – негожі,
Вони порушили святий Закон!
 
Не дай їм Боже знищити всіх нас!
Допоможи! – Молю в тяжку годину!
Спаси рідненьку – Неньку Україну,
Хай буде Мирне Небо – повсякчас,
 
Над головами наших громадян,
Які кохають Українську Землю.
Країна - Батьківщина невід'ємна –
Душа і матінка усіх мирян.
 
В тяжкі часи, в молитві від душі,
Молю Господь – спаси мою Країну,
Від ворогів-пройдисвітів, хай згинуть -
Хто честь продав за біса бариші.
20.04.2015
Восьма і десята Заповідь Божа:
8. Не кради.
10. Не жадай дому ближнього твого, не жадай жони ближнього твого, ані раба його, ані рабині його, ані вола його, ані осла його, ані всякої худоби його, ані всього, що у ближнього твого.