Я ЗНОВ ПИШУ ТОБІ ЛИСТА

Я ЗНОВ ПИШУ ТОБІ ЛИСТА
Я знов пишу тобі листа,
А за вікном лютує хуга...
Як згадую твої вуста -
Охопить душу сум і туга.
Летять думки через міста,
Через поля , ліси і ріки...
Я знов пишу тобі листа,
Бо лиш твоя , повір , навіки...
 
Ти десь далеко. Сотні миль...
Нас розділяють кілометри
Морських і нездоланних хвиль,
А нещодавно - кілька метрів...
Тебе я бачить хочу знов
І зазирнути в карі очі,
У серці ще живе любов –
Згасати ну ніяк не хоче.
 
Пишу слова ,пливуть рядки...
Свіча зі мною разом плаче.
Минають дні , біжать роки,
Та все учора було наче...
Я знов пишу тобі листа...
Вже відповіді не чекаю,
В душі лиш морок ,самота...
Пробач… І я тебе прощаю...
*. * *
Нащо пишу тобі листа?
У нього полум’я вкладаю?
Ти вже не той… і я не та...
А серце все ж не відпускає!..
07.12.2021р.