НА НЕБІ НАПИШУ ТВОЄ ІМ"Я.

НА НЕБІ НАПИШУ ТВОЄ ІМ"Я.
Твоя долоня у моїй руці,
І серце гучно ритми відбиває,
Сльоза збігає тихо по щоці,
Душа холоне, ніби відмирає...
 
Прощання мить вривається в єство,
Ятрить все тіло, вивертає душу...
Здається, що нічого й не було,
Тепер іти вперед без тебе мушу.
 
Візьму хмаринку в руки ніжно я,
І через відстань, сотні кілометрів,
На небі напишу твоє ім’я,
В зірковій призмі міліардів спектрів...
 
З тобою мріями й думками назавжди,
Якби схотів - подарувала б небо!..
Слізьми омила б я твої сліди,
Бо всі молитви – то лише про тебе...
 
Якби схотів - дістала б всі зірки,
Щоб освітити путь - твою дорогу.
Не відпускала б вірної руки
І відігнала б геть усю тривогу...
 
Грозу я чую, вітер за вікном,
Це, може, ти в дощу сумній краплині?
Як птах, змахнув своїм міцним крилом
І загубився у осінній днині...
 
*. *. *
Пройшли роки,залишився лиш біль,
Розлуки пам'ятаю я хвилину,
Пішла любов, розвіявся той хміль,
Тепер жива лише наполовину...
 
03.11.21 р.