чи дарма?

Хай Кохання там засяє,
Де завжди ішли дощі...
Там, де Серце не співає,
Там не дихати Душі;
 
Там мала, та сильна пташка
Небом марить... чи дарма???
І загинути не страшно,
Коли ще і не жила.....(с)26.11.2021р.
 
(с)Усі права захищено,
свідоцтво про публікацію #121112700135