Експромтус із сином(і з першим снігом!)

Експромтус із сином(і  з першим снігом!)
Вранці сніг нас дочекався!
Не розтанув, не зім'явся!
Тільки ворона сліди,
Що гуляв туди-сюди!
І ялинка в сніжних перлах
У передчутті завмерла.
Відчуває свято місто-
Вбралося в чудес намисто.
Гріє шарф червоний ніс,
Кличе в казку білий ліс.
 
 
Співавтор Алекс на фото