УЛЮБЛЕНА КРАЛЯ ЯСКРАВА, БАРВИСТА

УЛЮБЛЕНА КРАЛЯ ЯСКРАВА, БАРВИСТА
Натюрморти и фото автора.
Улюблена краля природна, яскрава, барвиста,
До нас завітала – Осіння пора золота.
Усюди у лісі червоне калини намисто,
Кохана Природа Вкраїнська найкраща, свята.
* * *
PS - Автор фото - ТІЮ, натюрморти зроблені власноруч автором:))