Відьма

Ти – наче та відьма,
Твої карі очі
Ввижаються всюди,
Лякають щоночі
Моє серце рветься,
Немов із полону
Щемить за тобою,
Страждає до скону…

Ти схожа на мавку,
Твій сміх навіжений,
Я лину до тебе,
Неначе скажений
І вкотре не можу
Розвіяти чари
Тебе я жадаю,
Та ти мов примара.

Твій погляд, твій подих
Так вабить і гріє
Лиш мить із тобою -
І я шаленію
Кохання твоє -
Як солодка отрута
Та я не бажаю
Рвати ці пута...