** "Надiя" УПП. Галина Украйна, Пародия "Надiя Костянтинiвна"
** "Надiя" УПП. Галина Украйна, Пародия "Надiя Костянтинiвна"
Оригинал
Життям ми блукаєм -
Тяжка стихiя!
Хто пiдiпре моє щастя
I мрiю?
Дивно звучить саме
Слово "Надiя"!
На "дiю" надiя, яка ж
Сама "дiя"?
Що дiяти? Йти? Куди
Повертати?
У Бога спитаю, повинен
Вiн знати!
Пародия "Надiя Костянтинiвна"
У Бога спитаю,
Навiщо такая,
Чому я не сокiл,
Та крила не маю?
Чому не лiтаю,
А їду в трамваю
Чому мени , Боже,
Ти дзьоба не дав,
И я , як собака,
Все роблю гав-гав!
Але маю мрiю,
Здiйснити надiю.
Тудi повертати,
Усiх би за грати!
Усiх пiд сокиру,
Для кращого миру,
Усiх на мотузку,
Усiх на закуску.
Бо не хер блукати,
Не треба спiвати!
Зовуся Галина,
Люблю дiсциплiну.
Я жiночка файна,
Паплюжу Украйну!