" Ein Monent, bitte", УПП, Галина Украйна, Пародия " Танок з мiкроцефалом"
" Ein Monent, bitte", УПП, Галина Украйна, Пародия " Танок з мiкроцефалом"
Дощ у цимбали лупить зрання,
i бубном по даху ...
Ні, не танцює, крок чіткий -
достатньо є фаху.
Ніхто, лиш він пан! Почекай-но!
Зимі в непотріб цей оркестр,
прийде у тиші пеленою,
біліючих зірок з небес ...
Пародия " Танок з мiкроцефалом"
Я вчора упала з даху,
Це додало менi фаху.
Я заграю на цимбалах
Танок для мiкроцефала.
Потанцюй, мiкроцефал,
Маю я потенцiал,
Я прийду до тебе в тишi,
Та складу чотиривіршшя
Ми з тобой, мiкроцефал,
Пiдемо на сiновал,
Я-паетка, ти-мiй пан,
Дочекаймось марсiян!