Галина Украйна, УПП "Поцьорина", Пародия "Поцюрина"

Галина Украйна, УПП "Поцьорина", Пародия "Поцюрина"
Галина Украйна, УПП "Поцьорина", Пародия "Поцюрина"
 
"Поцьорина"
 
Вірш ходив, собі ходив -
хтось поцьори почепив.
Всі питали, дивували,
який гарний,
де ви брали?
 
Бо пацьор як почепляють,
може i не потрапляють.
- Ой вони вам так пасують,
слова гідни розписують,
красу думки, склад словесний!
А вірш гордий - піднебесний,
 
Мудрим був - так походив,
вліз у книгу - відпочив.
Як знайде хтось - буде радiсть.
Без пацьорів - тиха справжнiсть.
 
 
Пародия "Поцюрина"
 
Вiрши пишу я без спину,
Бо тримаю поцюрину,
То такий собi поцьор,
Що вiршам дае фурор.
 
То мене зовуть Галина,
Хто почуха менi спину?
Ото ж це настане радiсть
Поцьорина це не гадiсть.
 
Поцюрина, поцюрина
Полюбля тебе дiвчина!
Мае хлопець поцюрину,
Якщо зроблено вакцину.
 
Як знайде хтось поцьорину,
Миттю класти у штанину,
Вiрши тодi будуть файнi,
Що вiд ГАлини Украйни.
 
Ой, Галино, чичерi
Чичерi, чичерi,
Заплети но поцьорину
Менi у кучерi.
 
Якщо буду поцьорину
Я вiд тебе мати,
То пiду до карантину
Вiрши римувати.
 
Ой, Галино, чичерi,
Дай нам поцьорину.
Розчеши мени кучерi,
Гарная дивчина.
 
Якщо маю я пацьор
Буду радий та бадьор,
Бо велика поцюрина,
То е кращая вакцина!