Жити наMaGатись (вже не можу)

Куди поділися веселі ноти,
Чи їх я справді зовсім вже забула?
Не знаю я, яке воно на дотик
Те щастя, бо його я й не відчула.
 
Куди тепер душі цій притулитись;
Самісінька-сама Землею ходжу...
І нікуди ж-бо отакій подітись!
І жити намагатись вже не можу.....
 
(с)4 листопада 2021 р.