НА КРИЛАХ ЖУРАВЛИНИХ...

НА КРИЛАХ ЖУРАВЛИНИХ...
Листаю сторінки життя свого ,як книгу,
Барвисті й чорно-білі малюнки бачу там.
Вогонь свічі розтопить пам"ять, наче кригу,
І дань віддам пожовклим ,майже списаним листам...
 
Я згадую хвилини ніжності й кохання,
Всього було багато так :і злетів , і падінь.
І радісних годин ,й хвилин розчарування,
Сліпої віри всьому й часи гірких прозрінь...
 
На крилах журавлиних десь юність відлетіла,
І світлого минулого лиш спогад ожива...
Багато я не встигла ,скількох ще не зустріла,
Та ще вогонь горить в душі ,вона іще жива .
 
Роки ,неначе ріки, у небуття спливають,
Мені не наздогнати їх, вже як не поспішай.
І дні ,і ночі швидко за обрій відлітають,
"Зажди ,постій ,життя моє ,не йди ще ,зачекай!.."
2.11.21р.