У КОЖНОГО СВІЙ ШЛЯХ...

У КОЖНОГО СВІЙ ШЛЯХ...
У кожного покликання свої
І в кожного свій шлях,своя дорога.
Ми вигравати маємо бої,
Й відчути ,що за нами перемога.
Свою пройти повинні гідно путь,
Хоча життя мінливе - так буває :
То на узбіччя може відштовхнуть,
А то на крилах мрії підіймає...
 
Коли не ждеш від долі доброти-
Вона зненацька прийде-завітає,
А мрієш про досягнення мети -
Там крах ,падіння...так,на жаль, буває.
Коли кохання хочеш аж за край,
Коли самотність витравила душу -
Одним дарує доля світлий рай,
А інші далі чавитимуть сушу...
 
Не ждіть лише від Бога благодать -
Від нас самих залежить так багато...
Чи будем скиглить , марно пропадать,
Чи мріяти, робити справжнє свято.
Від настрою залежить все, від дум,
Від почуттів та слів ,що вимовляєм.
У кого радість ,пісня - в кого сум...
Хтось гордо йде ,хто голову схиляє...
 
Нікого не потрібно ображать!
Бо на Землі ми всі живі істоти...
Жаліть потрібно, співпереживать,
І розділяти горе та скорботи...
З молитвою ми все переживем;
Потрібно завжди радитися з Богом!
Негоди, біди ,труднощі пройдем -
У кожного свій шлях ,своя дорога...
20.08.2021р.