НІЩО НА СВІТІ НАМ НЕ ПОВТОРИТИ
Ніщо на світі нам не повторити,
Ні перший крок,ні перші почуття...
Та все одно потрібно далі жити,
Бо саме цінне в нас -то є життя.
В минуле повернутися не можна.
Та хочеться почути хоч на мить
Шкільний дзвінок,що зазвучить тривожно.
Й душа зомліє .Гірко защемить...
А час усе безжально відбирає:
Здоров'я й мрії усього життя...
Нічого вже назад не повертає,
В минуле нам немає вороття...
Мільйони масок різних приміряєм,
Здаватись щоб гарнішими ,ніж є.
Не розумієм,часто забуваєм-
Кожен в кінці отримає своє...
Якби було нам можна вічно жити-
Багато б усього іще зробив...
Нести добро,дружити і любити...
А так гадаєш ,жив ти ,чи не жив?!.
Любити світ цей треба щохвилини,
Стрічати сонце, наче божество .
Нести тепло до кожної людини,
Наповнювати творчістю єство.
Молитись Богу,бо в молитві сила,
Старатись жить по-чесному завжди.
Щоб доля благодать свою відкрила-
Закрила від ганьби і від біди...
Не заздрити ніколи і нікому,
Щасливим бути ,бо життя одне!
Себе відкрити в світі осяйному...
Бо час іде...Так скоро все мине...
Близьких не варто лаять,ображати,
Не гідно це-плекати в собі злість.
Любити всіх потрібно ,поважати,
Бо в цьому світі ти лиш тільки гість...
Колись не буде вже синіти небо,
І прилітать не будуть журавлі...
Що ми залишим людям після себе?
Задумайтесь ,допоки ще живі...
*. *. *.
Колись не буде сутінок ,світання,
В саду не буде співу солов"я...
Не буде батька й матері.Востанне
Побачу сонце... і відлину я...
17.05.2020р.