МІЙ РІДНИЙ КРАЙ З ПІВДЕННИМИ СТЕПАМИ...

МІЙ РІДНИЙ КРАЙ З ПІВДЕННИМИ СТЕПАМИ...
Мій рідний край з південними степами,
Твоя вся велич в подиху однім!
Там , де поля із теплими вітрами,
Широкі ріки - там мій любий дім.
 
Мій рідний край з глибокими морями,
Де народилась і живу у нім!
Де гори з сніжними, колючими верхами,
І водоспади - там мій милий дім!
 
Мій рідний край з дрімучими лісами,
Де шлях чумацький в небі йде нічнім!
Із життєдайними прозорими струмками,
Чебрець у горах - там мій кровний дім.
 
Мій рідний край з ярами та ланами,
Де дощ рясний і так гуркоче грім!!!
Де танці українські із піснями,
Де люди щирі - там родинний дім!
 
*. *. *
Мій рідний край із теплими хлібами,
Із батьківським плечем надійним і своїм,
Де ніжний дотик рук і вуст моєї мами,
Там і є ,насправді ,святий мій отчий дім!
6.06.2021р.