ТРИМАЙСЬ ЗУБАМИ ЗА ПЛЮСИ

Тримайсь зубами за плюси,
І їх ставатиме все більше.
Не слухай хижі голоси, -
То просто вітер у вухах свище.
То просто втома: йде зима,
І все шукає супокою...
Ну й що, що у думках сама, -
Є вірні друзі із тобою.
Почуй веселі голоси,
Даруй землі бадьорі кроки!
Тримайсь зубами за плюси, -
І викинь з голови мороку!
А їх багато - тих плюсів,
І в кожному - й твоя заслуга.
На перехресті полюсів
Ти зігрівай у серці друга.
Хай друга, й третя йде зима, -
Ви їх здолаєте, - нівроку!
Лиш іноді в думках сама,
Та й то, напевно, ненароком.
(03.10.2021.) Галина Герасименко.