К. Марло В.Шекспір Сонет 72

Світ розповідь послухає, де я
Достоїнства свої тобі відкрию.
Вони любов твою із небуття
Ще воскресять, як заповітну мрію.
 
До аналоя винесуть лиш нам
- Все цінне, а брехню залишать змові...
Не доведу упертим, що вітрам,
Про твої чари у палкій любові.
 
Боїться світ скупої правди, так,
Для похвали все бажано від Бога.
Тоді, негідників сміх... - горя смак,
Не зможе гвалтувати час, будь-кого.
 
Нікчемні всі мої творіння злі,
- Любові, гідні, радощі Землі.