"Знов починаю " Галина Украйна УПП, Пародия "Усi Чорти беруть "на караул"

"Знов починаю " Галина Украйна УПП, Пародия "Усi Чорти беруть "на караул"
"Знов починаю " Галина Украйна УПП, Пародия "Усi Чорти беруть "на караул"
 
Исходник
 
Перепинає вірш молитву. Лячно!
До Бога не пускає рима думцi йди ...
Чекає Бог! Молитва затихає...
Та я ж натхнення! Пиши, хутчiй пиши!
 
Лукава гонору самоповага!
Марнотнiсть пнеться мову з Богом
перейти!
Хiмернi віршовi рядки грiхом
блукають...
Знов починаю ... Господи, прости ...
 
Пародия "Усi Чорти стоять "на караул"
 
Коли пишу я свои вiрши,
То дверi зачиняються в Раю.
Для Бога же немае того гiрше
Як я ту нiсенiтницю пою.
 
Диявол у Аду мене вiтае,
Усi Чорти беруть "на караул",
До Бога мене рима не пускае,
Зате охоче слуха Велзевул.
 
В Аду менi так добре и не лячно,
Чортам вiддам я залишки душi,
На Господа тепер я плюну смачно,
Бо Сатана сказав, хутчiш пиши!!!