Утр дівных ля вам?

Утр дівных ля вам?
Да пайЖайЛуйСта, х!
 
Не мешай! Не мешяй!
Всэ робыты, ек хочэ ж Янк.
Вот! Встала вш я ж?
І а на, папка, буца!
 
Да. Мы тут слегка
Пуддав ш прамо каксь.
І таньЦюваць
Выйшоф на пляц.
 
Плясь!.. плясь-плясь-плясь!
Камера здыймае сама.
Бо ты жэ ля самк
Но й шлэш сфоі хар.
 
Влад трэ в7 коб даць
Шось іс сфоіх фотк,
О, гондэ ужо
В нас тысяча смарт!
 
Янь… дэк… ся музік?
Да запроста, Брыль!
Зарыгістрысь!
І нам с пару рублів!
 
Но ты пойды розбырысь,
Шо й дэ в ямы жыдк!
3-4 аж дні
Шукай вчорашніі сны.
 
Ій ексь нашчупав чырвек
Ось, в ІньДійцы хек.
Ну, ха, пудбухнуф ш
І в Амэрычку шусь!
 
еслі ты шэ мужык, выбыры собі хоть во дівк