А вона всэ жына Мішіна!

А вона всэ жына Мішіна!
Дак а я тут прычым, Тамарынд?
 
Ты сказала, что я
Уж сав7 не мужык.
А я, что, агурцы
Вам павінён ф клубнічк?
Ілі гозьдзь ціп убіць
Ва у дошку Козы?
Ну, так, ах, я жэ зарэ й кудысь!
 
Всэ ростерзанэ вдрызг!
Всё оно тронь за нызь.
Так я, шо, хто куды
У ва аж Сухый Бір?
Ілі шэ послужыв б
Тэйі наглый Тылыць?
Да. Оно, ох, жалею ту Сімк!
 
Вот вона одномаш
Мажэ гарну веранд.
І ты ей подсобляй,
Шоб воняла фся дач?!
Ілі я тут, однак,
Ны ля того прыджгамш
Ажны з некого Бэрысця в сад?
 
Кой-куда я б попал!
Да велік жэ соблазн
Заразыты й заразк
Тіпа жовтым ураз.
Ілі я не й Тігран,
Кабы в лапы узяць
Наконец і все страсті-мардасьць?
 
Всё в пань просценько ж, бач:
Еслі клавіш ны шпар,
Вынь да сунь снова там,
Дэ ціп порт юз быка.
І, ага, понімай,
Ек і зваты Васька.
Вот мы й так і расталісь с Траянк.
 
вот і утром я встал зном рубаты ж дрова