Я в Ніне тут бы екся

Я в Ніне тут бы екся
У7 своім пыцэчком ж
 
О, мой неумірающій Господь!
Как ты прекрасен всей своей Нараво!
Бо как это ты вон кідаеш прамо
В7 латьте некэ хвайнэ.
 
Я думаю, что нада б подрыматы,
Ек завшэ я роблю пасль сладкай стравы.
Но вот: чытаю… Спарта…
Іль это вуж ны вам знать?
 
Но вот: куда ты зарэ
Шэ клацаты стішка аж!
Ведь трэ вуж бігч до маткы.
Бо надто зном скучаець.
 
І шлагэ нох, мін фах бо так
Оно і наслаждатысь
Своім тут во страданнем,
Шо нет у Мняв ны й самкы вж.
 
Наверно, я осёл савсём:
Быжу фсігда бо, бы осрамшысь,
Оно звонярэ хто онь за двырамы.
Так хай і там хтось скачэ.
 
Ботфынняв я ж нажравсь в мамк.
І, да, шэ й аж с смытано!
Магазін бо в жыда здесь
Работает і до смырканняф.
 
Поэтому под Баха зарэ
Мы но і клацам вам в7
Поэмку ажны хвацку:
Кантата 2цыть пята.
так натэ ж вам во ёлкы-палкы, колы вытэ такы цікавы