ХОХЛУШКА

ХОХЛУШКА
Я люблю тебя,хохлушка,
Ні, краще, кохаю, (окраина)
Щебетушка,хохотушка,
Бо любов я маю. окр
Идем рядом молчаливо
Мы дорожкой узкою,
Ты окраинка,как диво,
и душою русская!
Є між нами вороги- окр
Лизоблюдів зграя, окр
Пил з ворожої ноги, окр
Вони загравають. окр
Ласо дідько печененьки, окр
Запив чеським пивом, окр
Згинуть наш вороженьки, окр
чи втечуть квапливо. окр
Нема таких,як ми двое, окр
Мы дружили долго,
Не розлить любов водою окр
Ні Дніпро, ні Волга!