Carthago delenda est

Трамваї. Хрести. Сукуби.
Дороги, дроти, білборди,
Церковець захриплі дзвони.
Гламур, каламбур, лямур.
Красунь синтетичні губи,
П'яниць безпритульні морди,
Колони, корони, клони.
Вечірки для світських мур.
 
Швидкі, жебраки, калічки.
Осанни і похоронки.
Наркотики, діти, пиво.
"Закладки", веселий квест...
 
Белькоче покійна річка -
лиш стихне над ранок злива -
крізь товщу лайна й бетону:
 
- Carthago delenda est.