САМІ СЕБЕ

Жив-був бандит Музичко, та сам себе застрелив.
В Одесі була сутичка, теж самі себе стерли.
Донбас, Луганськ та інші самі себе руйнують
Самі в себе стріляють, самі себе катують...
 
Дуже підозріла тенденція в країні!
Хтось щось не те промовив, його знаходять тіло.
Хтось щось не те озвучив та показав в ефірі
Раптом всі становляться наче ціль у тирі.
 
Та кажуть всім навколо: він сам себе повісив.
Він сам себе застрелив, він сам себе зарізав...
Та після скоєного, щоб бути всім довольним.
Він під натужився та жахнув ще контрольним.
 
А поведінка влади стабільна й дуже дивна,
Майже вона ангельська, прозора та не винна.
Нічого підозрілого за нею ми не бачимо.
Самі себе руйнуємо, а потім гірко плачемо.