Порада повії

Порада повії
Чеське місто притонів, шинків, стрип-клубів та кабаків,
Тут наш хостел стоїть поміж двох височенних борделів.
За вікном аж до ранку гучно лунає зойк диваків –
Це пісні обкурених сенсімільєю менестрелів.
 
А вже на світанку під вікнами стомлені повії
Повертаються до хостелу – сумні, злі та припухлі.
Приймають душ, змивають хайлайтер, відклеюють вії,
Варять пельмені поруч зі мною на загальній кухні.
 
А пізніш – на курильці, за пляшкою пива «Будвайзер»
Наснага ділитись життєвими спостереженнями:
«Будь ти останній жебрак, чи то перший у світі кайзер,
Суспільство пов’яже дурними й тебе обмеженнями.
 
Людина по суті своїй обезкрилена птаха є.
Тож безглуздо вдавати Диснеївську з себе принцесу.
Якщо життя все одно усіх нас постійно трахає,
Вчися отримувати задоволення від процесу.»