Вітри (Моя Непереможність)

Вітри (Моя Непереможність)
Як жити "правильно", як "треба"
Всі знають, кого не питала...
Мені не вистачає неба,
І навіть Сонця вже замало!
 
Ніколи не здаюсь. Без бою
Не полишаю жодну мрію.
Я би побігла за тобою,
Та тільки лиш назустріч вмію,
 
І в цім - Моя Непереможність,
Моя Краса і Моя Сила!
Я закохалася в Самотність,
І ця любов тепер - єдина.
 
Не вистачає так вже мови,
Коли вітри в мені, щосили...
Не повернутись вже ніколи
Туди, куди мости згоріли.
 
(с)16 вересня 2021 року
(с)Усі права захищено
 
Картинка з інету.