Сни

Сни
Поверни мої сни, не тримай,
Я без них в цім житті неможлива...
Розумій так як я, відчувай,
З кожним сном я стаю більш щаслива.

В снах моїх, є частинка життя,
Там все інше і всі мої мрії...
Я не хочу із них вороття, -
Знов пірнаю у море надії.

Поверни мої сни, відпусти,
І на мить дай побути собою...
Мої мрії в життя пронести,
І навіки зостатись з тобою.