Будь собою

Будь собою
Таке приємне відчуття...
Як подих нового життя...
Коли ранковою порою...
Ти йдеш прозорою росою...

Все мрієш в думах про буття..
Про те шалене почуття...
Коли травинка із сльозою...
Манить чарівною красою...

Підносить до небес вуста...
І відповідь цьому проста...
Як хочеш щастя - будь собою...
Всі почуття відчуй душою...