МОЛОДЕСЕНЬКЕ БАБИНЕ ЛІТО І ОСІНЬ БАРВИСТА

МОЛОДЕСЕНЬКЕ БАБИНЕ ЛІТО І ОСІНЬ БАРВИСТА
Молодесеньке Бабине Літо спекотне, щедротне,
Кавунів в Україні нівроку смачнючих, як мед.
Швидкоплинно втікає пора, часоплин незворотній,
На порозі стоїть різнобарвна, виходить вперед...
 
Промайнула відпусток весела пора непомітно,
Почуття закарбуються в пам`яті, в серці, в душі.
Пригадаємо потім фруктовий набір апетитний,
І присвятимо Літечку добрі, душевні вірші…
 
А коли золотиста Осіння пора дивовижна,
Приворожить красою закохані в неї серця…
Під ногами почнуть шарудіти всихаючи листя,
Поетична настане пора І слова без кінця,
 
У рядки мелодійні звиватимуть дивні сюжети,
Почуттями щемливими всіх зазиватимуть в Світ –
Чарівних перетворень природних, і Осінь секрети,
Відкриватиме дуже уважним, ліричний піїт
 
Запозичить у Осені настрій, вбрання поміняє,
Під дощем барабанним чекатиме Музу щодня.
І розчулена Муза примчить у думках закружляє,
Неймовірна красуня примхлива в поетів одна…
2020
PS - у колажі 3 фото автора, 4 фото з інета.