­­"Школа господина Коця", Вики, УПП, Пародия.

­­"Школа господина Коця", Вики, УПП, Пародия.
­­­"Школа господина Коця", Вики, УПП, Пародия.
Исходник.
 
Це є школа господина Коця.
Господина Коця, кажу я вам.
Два кроки наліво.
Два кроки направо.
Крок вперед і два назад.
 
Пародия.
 
Це е школа паетесси Вики,
Паетесси Вики, кажу я вам!
Пляшечку горiлки,трошечки аджики,
Спирт з водой напополам.
 
Пiсля цього танцi, краще з афрiканцем,
Краще з афрiканцем, кажу я вам!
Бо ж у африканця дещо е у штанцях,
Дещо е у штанцях, сюрприз для мадам!
 
Це е школа паетесси Вики,
Паетесси Вики, кажу я вам!
Ще прийдуть таджики, вони трошки дики,
Але ж вони ма фенозепам.
 
Це е школа паетесси Вики,
Паетесси Вики, кажу я вам!
Доктора казали, що у мене сдвиги,
Але ма наснагу я к вiршам!