­"Мокрий поет", Галина Украйна, УПП, Пародия.

­"Мокрий поет", Галина Украйна, УПП,  Пародия.
­­"Мокрий поет", Галина Украйна, УПП, Пародия.
Исходник
 
Вiрш мiй промокнув,
Аж до букв.
Сидять, трясуться
Мокрими котами.
 
Зогрiти б їх,
Погладити б усiх,
Було б теплiше
Кудлатими рядками.
 
Перо зубате
Скиглить аж …
Пиши! Та мокро!
Що мені робити?
 
Буває й так,
Бо сонце ще
Трудом, поете,
Треба заслужити!
 
Пародия
 
Коли прокинулась в калюжi
И морда вся твоя в багнi.
Так то же лiчить так клiкушi,
Ти зрозумiй це и збагни.
 
Чому промоклая жилетка,
У одязi чому роздрай?
Бо ты ж нiяк не малолетка
Такi питання не кидай.
 
Якщо пила напередододнi,
Та спрагу гамував не чай,
То ж не питай, чому iсподне
Такее мокрее, нехай....
 
Нехай йому, воно пiдсохне,
Знов сонце вийде и зайде!
А головне, що зрада здохне,
Якщо лежати в борозде.
 
Перо зубате, скиглить аж …
Пиши! та мокро! що мені робити?
Щоб зранку не лупив мандраж,
То треба, мабуть, менше пити!