Віриш

Віриш
Ти даруєш йому свою ніжність, 
 
І так вперто ще віриш в любов, 
 
У очах твоїх світиться вічність, 
 
Навіть після невдалих розмов. 
 
 
Знову номер його набираєш, 
 
Тільки серце собі розбива, 
 
Ти нічого про нього не знаєш, 
 
Але віриш як завжди в дива. 
 
 
Ти йому віддала б все на світі, 
 
Якби зміг він тебе полюбить, 
 
Твоє серце ще вірить щомиті, 
 
І так хоче життя з ним прожить.