ПРЕМЬЕРА ПЕСНИ

ПРЕМЬЕРА  ПЕСНИ

Аудиозапись

На мои слова была написанная песня известному украинскому футболисту Александру Гладкому ко Дню Рождению.Правда на украинскому языке.Была премьера на стадионе в Харькове откуда он родом.Афиши, аншлаг.Целый день звучала по Слобожанскому радио.Даже получил скромный гонорар. Предлагаю Вашему вниманию!
 
 
Вітаємо найкращого бомбардира Чемпіонату України з футболу. Володара Кубка УЄФА 2008/09 у складі «Шахтаря». 27 вересня 2020 року увійшов до десятки найкращих бомбардирів чемпіонату України.
Вихованець Лозівської спортивної школи.
Ім'я цього футболіста добре знають всі футбольні вболівальники України. Олександр Гладкий сьогодні святкує своє
День народження! Вітаємо!
Бажаємо впевнено гнати м’яч у ворота суперника і сміливо підкорювати вершини своїх мрій. Успіхів у твоєму спорті, вірних вболівальників та хороших товаришів по команді, а також удачі, здоров’я, достатку, впевненості і оптимізму, семейного затишку.
Сьогодні привітання також лунатимуть по Слобожанському радіо о 18:00. Привітання піснею на слова О. Кияна, музика О. Келеберди та на виконання нашої співучої красуні Юлії Максимчук( Хоменко.)