Донька

Дочка, донечка, донька чи просто доня.
Скільки ніжних слів в світі існує .
Найрідніші-це її долоні.
Як вона, ніхто так не цілує.
Її посмішка, як місяць в небі сяє.
Її очі - це щось надприроднє
Носик, вушка, гарну вроду має.
Впевнена - вона чудо Господнє.
А вуста її - неначе бантик.
На очах моїх квітка зростає.
І можливо десь в душі романтик.
Вона незвичайний розум має.
Іноді буває дуже вперта.
Нетерпляча, енергійна дуже.
Серце добре і душа відверта .
Її погляд завжди не байдужий.
Їй всього 4, та вона
Розуміє , що, де , як, коли
Моя дівчинка - мій сенс, моє життя.
9 місяців так швидко пропливли.
Так і трапився в житті переворот .
Памятаю завжди ті хвилини.
Ріст 52, і три шітсот
Грудень, 26, її родини.
5.15 стрілки показали .
Плач тихенький , ну скоріш кажіть.
Тоді так, я вперше покохала,
Донечку свою, прийшла ця мить.
Обережно в руки її дали.
Перші подихи, солодкий аромат.
Як же довго я тебе чекала.
Щасливіша за усіх встократ.
Дякую, що дала мені шанс .
Стати мамою, я поруч завжди буду.
Ти моя історія , романс.
Все в житті для тебе роздобуду.
Все зроблю, щоб ти щаслива була.
Я клянусь, тобі я обіцяю.
Завдяки тобі життя збагнула
Янгол хай тебе оберігає.
Так траплялось, що я відїзжала.
Дуже довго поруч не була.
Та все ради тебе я стараюсь.
Ти пробач мене, доня моя.
Іноді так важко, лиш існую
Як зростаєш, майже я не бачу.
Коли кажеш мама, я сумую .
Розриваюсь зсередини, плачу.
Коли виростеш, усе ти зрозумієш.
Сядемо і я все розкажу .
Що захочеш, зробиш, ти зумієш.
Пам'ятай, що я тебе люблю.