Дорога до щастя

Щасливим буть не кожному дано.
Лише тому, хто вміє щастя розуміти.
Лише тому всміхається воно,
хто кожній миті учиться радіти,
хто щирим може буть і справді співчувать,
і біль чужий, і смуток розділити.
Лиш той із нас щасливим зможе стать,
хто серцем всім зуміє полюбити.
Лиш той, хто здатен іншим пробачать,
і прикрості, й образи відпустити.
Лиш той, хто згоден ворогів прощать,
пізнає Щастя. Ніде правди діти!