ТРОЯНДА* (укр.) - исп. Владимир Полуничев

ТРОЯНДА* (укр.) - исп. Владимир Полуничев

Аудиозапись

Музыка, исполнение - Владимир Полуничев
1.
Таке імיя ти носиш не дарма,
Чому мені в житті так пощастило?
На дворі – чи то літо, чи зима –
Ти все цвітеш, моя троянда мила.
 
ПРИСПІВ:
Річ твоя, як дзвін, переливається,
Очі, наче зорі, посміхаються,
А вуста рожеві, наче полумיя.
Ти – троянда, Розочка моя!
 
2.
З тих пір, як ти у дім мій увійшла,
Мій сад розквіт, як рай серед морозу.
Мені красу і щастя принесла
Найкраща квіточка моя – бажана Роза.
 
ПРИСПІВ:
Я тебе люблю до забуття,
Щастя ти моє, моє життя,
Ти – моя веселка чарівна,
А найсправді ти – сама весна!
 
..Розочка, кохана ти моя…
______________________
* Троянда (укр.) – роза