Колы сурьі у наступ ідуть впопыхах,

Колы сурьі у наступ ідуть впопыхах,
Знай, шо будэ ломачча у Васьк
 
Под сіяніем неба мы вплыл в облака
І навекі остался сов7 как дурак ш.
Ібо шо шэ жылаты й да й зычыты вам,
Колы ныц ны зроблю навыть с Таньк.
 
От мы зарыкы гонды узевсь за дрота
Да й улад роскрутыв-закрутыв шось ф сіньцях.
А ны хочыш ослыпнуты от тэі ламп,
Шо горыть гындэ, жарыть прам аж?
 
Мы тут выйшов і оп – ф холодільнічок масл!
А воно й ны ростало за вэчор, ага.
І чого гэто так… Шо случылось ф шнурках…
Замыканне? Да, іскры ны в Васьк!
 
Ібо Лев уступае ф своі уж права.
І засранцы почують шэ власьць талебанц,
Колы а ны в мардаль помогті Васількам:
Участковый ж там главный пока!
 
Мы тут стріхы поладыв завчесно у твар:
Да сейчас! Да во зарэ!.. І на: ны звонка.
І хоть жды до зымы, ек мороза уваль.
Но товді ты і, да, взьмэш Козла.
 
Так шо гучымось шось хоть крутыты вночі,
Покыль е трохы зібрый уф Тігр.
мы й тут рамку забацав о, відіш, кака?
да ты шо?! забольша ж во сюда!