Эт мільлільён жэ гваздзік,

Эт мільлільён жэ гваздзік,
А нэ тобі лільк в Сашків
 
Поезд ушол не 1!
Эта тебе ны Дыржын ж,
Шоб ты тылетко купыв
Да і зажарыв собі.
 
От ты но, згынь, подывысь,
Ек у Вісів вісыть хлышч!
А ты хотів, шоб тобі
Кыч шо одразу на стіл?
 
От мы ж пошов тут собі
Да й згаблював 100 пынькіф.
Ну, дак політікы стік,
Шо опсуждаць трэ вэсь вік.
 
Міль Ліль! Возьмы но сам змыйсь
Да хоть прымір, шо й за чым.
А то тобі счас Сашкі,
Што лі, враз фставят замкы?
 
Не! Тут жа мныга двырэй!
Да і вжэ сфето онь ексь.
Так шо куды мні тобі
Хоть няку ручку фпыкті.
 
Послій хай! В другу ныділь!
Любымо бо мы ны лільк,
А шоб но с сотню гвоздзічк
Якся ф гародзі фсадзіць.
ну, і чого ты шэ мні гудыш рачків?