Тут новае іскуства!

Тут новае іскуства!
А ты мні, дід, шо тыч
 
Акардеон ны грае.
І скрыпочка мовчыть.
Но мы ужэ во ж АТОм
Разложылы на всіх!
 
Ах, кака гра шыкарна!
Ах, как орхестр звучыть!
А тэ, шо малпа скачэ,
Так пальцы ж на басі!
 
І ек воно затратнэ,
Такэ іскуство діч –
Хай з гэтым розбыраюця
Лотать з Васількі зь.
 
Но в нас повсюдно танцы ш!
І ліш бы дроб стучы.
Така орхестра хвайна
В Саратовы святым.
 
В тіньках бо ш сонцэ жарыць.
А на полоні лід.
І ты ім дулю з маслом
Колы сыба ув рылц.
 
ну, вот у нас ограды нымае ж ны якый