Быры сняданак во в Ірішкі ш

Быры сняданак во в Ірішкі ш
Среді томЯшчіхся людей,
Ну, как бы шо собі взварыты,
Я тожэ гондэ чародей ж.
Ну, й от возьму й взмышею рысу ж.
 
Бо ж я й сужу но па вусех:
Так, вы себе от этэ дывко?
То й я, мо, в ямы шо в жабэй
Узьму, канешно, вместо сыру сь.
 
Пышком іду аж до злодей,
Шо выняв ув мынэ піртівку.
Да й забыру, аджэ ж, в кнурэй
Шэ й, можэ, навыть шарпу цілу.
 
Усэ находыть на звырэй
Якэсь зацьмене быцом ціхе.
Но й обішчають: шчас зайдэм!
Да, й занысуть Коту прам Мышку ш.
 
Усё обешчанэ мы ждэм –
Годамы прамо. Чы ны дыво?
То ж ны прывязка до гужэй,
Шо всэ но й крутяця ву спіцах.
 
Гудуть дорогы ж кажон дэнь.
Да й і фсю ніч сыба в нас тыхон.
Колы ж-то мозг наш отпочнэ
От фсекых рваных товстых кышок…
і голоса я слышу всё в машыны й