НЕ ХОДИ К НЕМУ /Э.БЛИНОВА/

Не ходи до нього ... біда,
так говорять, - і в іншу днину...
Бо дороги до твого "да",
звуть, якщо і в заметах гину.
 
Я природу благаю, як вчинок,
- в заметіль, не чекайти, Ви;
Заблукаю, не в твій будинок
увійду раптом... зви - не зви...
 
Бо, біліше за заметіль,
у віконце війду між стебел.
Я ж, до тебе прийшла, відчини...
Я не дуже спізнилась до тебе?