Настрій

Настрій

Аудиозапись

Настрій – як у пісні Глорії Гейнор,
Себто споконвічній «I Will Survive».
Якщо Бог наш світ сотворив як геймер,
То йому миліший не спокій, драйв.
 
Хто бажає слави, той платить хистом.
Не здіймЕться в небо вже свійський птах.
Ось крокує серпень босоніж містом,
Трусить нишком яблука по садах.
 
По TV хизуються депутати
Лише їм помітним стрімким прогресом.
Це блюзнірство стало всіх забавляти,
Наче фільми з коміком де Фюнесом.
 
Від оргазму штирить, чи від маразму
Можновладців – думаю я невдячно -
І дивлюсь на світ в об’єктив сарказму,
Бо якщо замислитись, стане лячно.