ПРИЙМАЙ ЖИТТЯ

Приймай життя, як ліки, кожен день,
Смакуй відтінки радості щомиті,
Розмай картин, і віршів, і пісень
Не лиш тебе, а й інших відігріти.
Хай кожен день, як крапля осяйна,
Росинкою вологи - на зап'ястя,
А в ній - весна, і у душі - весна,
І все це разом ніжно зветься щастям.
Приймай життя по краплі, як вино, -
Бува терпке, сухе, або солодке,
Щоб висновки, як мудрості зерно,
Кріпили дух, приносили полегкість...
(06.11.2020.)