КАЗКОВИЙ ВЕЧІР

Казковий вечір, туманцем повитий,
Вдихаю радо, і до дна смакую,
Він нагадав про головне - горіти,
Світити щедро, хай там що турбує.
Він показав як хороше згадати,
І приділити і собі увагу,
Як радісно пірнати і літати,
Відчувши крил розв'язаних відвагу!
Він нагадав як весело зоріти,
Потріскуючи радістю натхнення!
І скільки планів - жити ще і жити,
Знаходячи незнані одкровення!
І хай життя надірване тріпоче
Метеликом, випростуючи крила,
Звільняючи себе з тенет павучих,
Знаходячи в собі незнану силу.
(05.12.2020.)