ЛІТНІ АСОЦІАЦІЇ

Насолоджуюсь літом: п'янкими, пахучими настоянками квітів і різнотрав'я, бурштиново-медовими заходами, ніжно- малиновими світанками, молочно-кавовими сутінками, шоколадними ночами, солодкими цукринками зірок, лимонним окрайцем місяця, пухкими, невагомими хмаринками у прохолоді хвиль неба, чи моря? Гортаю альбом літніх днів: сонячних, дощових, гарячих і прохолодних, похмурих і сяючих, що виграють соковитими, свіжими барвами... Ловлю полохливі миті радості і щастя в об'єктив душі, і з вдячністю нанизую своє неповторне намисто спогадів...І намагаюся передати всю красу у лініях, фарбах, і словах - на папері, і музикою - в душі...Вдихаю щастя, видихаю - посмішку, і так по черзі... Прислухаюся, завмираю, смакую...М-м-м, Літо!!!! Я тебе люблю!!!