Сказане

Сказане
Сказане не прожите, прожите - не сказане
Все що гоїться вже сильне як трава що щорік встає
Ти втікатимеш від...і сам собі трапишся
Най відпустить, що співставитись не дає!
* * *
Ходить вітер люди віють слова на крила жайворонків
Зчесують з волосся, з насіння душі - осіннє...
Най ти будеш щасливим, співом, плином купальських вінків,
Всесильним...