чони ширин (тадж)

чони ширин (тадж)
Ҷони ширин ..ширин бод субҳи нав
Лаҳзаи умр азиз аст , азизи ман
Меҳрубонам ,субҳ -меҳри Худованд асту ман
Бо шабнами ишқ уро латофат додаам
Ҷони ширин ,ширин ҳар мисрае
Гар ояд з-он накҳати ишқи деринае
Гар чи гӯянд муҳаббат хаёлест оламе
Лек ,..ширин дар он ҳар лаҳзае ..
Ҷони ширин ,азизам ,.субҳ ба хайр !
Бо муҳаббат ,бо ишқ гӯям ин сухан
Дунёи муҳаббат, бубин гулзор асту ман
Ҳар гулашро бо меҳри қалб мепарварам ..
Субҳ ба хайр !
 
Махфират Шукуҳӣ
10.43
31.07.2021