Вечір.Ніч

Вечір.Ніч
Вишивали Зорі шовком покривало.
І мережку ніжну виткали із хмар.
День бліденький врешті з Сонцем повінчали,
Оплели серпанком - вельоном Стожар.
Горизонт стривожив полум'яним світлом,
З Ніччю синьоокой ворожити став.
Тільки серед ночі загострились ікла
Місяця лихого. Як люстерко - став.
Місячна доріжка шовк туману шила
Золотою ниткой і сріблястим швом.
Голку у тих водах тільки загубила-
Милувалась дивним зоряним шитвом...
 
Підбірка фото -Зелений Яр 2021